Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » , , » Blog alcatraz diserang oleh askar - askar US ( UNITED STATES ).

Blog alcatraz diserang oleh askar - askar US ( UNITED STATES ).


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !


Selamat petang semua, kenapa alcatraz mulakan dengan ucapan selamat petang? kerana alcatraz taip entri ni pada pukul 3.25 petang haha... Entri ni berkisar tentang blog alcatraz, tadi bila login acc nuff dan klik kat bahagian Analytics dan klik lagi kat bhg. Lokasi Pengunjung, alcatraz terkejut buat kali pertama perkara ini berlaku kat blog alcatraz ni, bila mana terpampang 46.63 peratus bala tentera dari UNITED STATES ( pengunjung dari UNITED STATESdatang menyerang blog ini dengan rakus dan mengalahkan tentera-tentera dari MALAYSIA, INDONESIA, INDIA, BRASIL, EGYPT, AUSTRALIA, HUNGARY, ITALY dan ARGENTINA. Kalau hangpa semua nak tengok paparan lebih lanjut tengok carta kat bawah ni...


9 ulasan:

  1. haha..dorang paham ke bahasa melayu? apa keyword dorang cari agaknye ek?haha..kami da link ur blog..

    BalasPadam
  2. tak tau la keyword apa yg dorg cari sharifuddin :)

    BalasPadam
  3. salam sahabat
    ehm keyword bagus kali buktinya serangan sampai US hehehe good luck

    BalasPadam
  4. mungki jugak yah, TQ Dhana karena sudi mampir dan komen di sini :)

    BalasPadam
  5. hehehe...dulu emel google sy..kena masuk dari us juga..dapat warning..tukar password ok la..

    BalasPadam
  6. alaa.perasan.entahentah malaysian yang study US je kot.hee.

    BalasPadam
  7. fbi kot hehehe..gurau2 yek :)

    BalasPadam
  8. terima kasih semua kerana sudi mengomen :)

    BalasPadam