Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » Apa kau cakap ni karam sing... kecik jer aku nampak kau niii...

Apa kau cakap ni karam sing... kecik jer aku nampak kau niii...


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !


P/s : Mai kita hayati ungkapan yang selalu keluar dari mulut karam ni, Telajak perahu boleh di undur telajak kata buruk padahnya.... Cakap tak serupa bikin dia ni, cakap jer pandai buat dak pun... jangan buat kami panasssssssssss....

*Nak tahu lebih lanjut tentang cerita ni, jom gi tengok kat Blog Bila Umar Berblogger ...

9 ulasan:

  1. tu la, macam2 dah jadi...

    BalasPadam
  2. biasa la tgh ting tong

    BalasPadam
  3. hehe ting tong ting tong jugak, tapi kalau dah ckp mcm tu sapa tak panas beb...

    BalasPadam
  4. sapa suruh layan orang mabuk ye dak?..orang mabuk memang banyak songeh

    BalasPadam
  5. ekekek... tu la kalau dah kaki botol cakap baik pun tarak guna hehe...

    BalasPadam
  6. sebab tu lah arak tu haram utk Islam
    boleh memesong..
    org mabuk gitu lah carenyer..nyusahkan

    BalasPadam
  7. alcatraz setuju pendapat LilY tu...

    BalasPadam
  8. ish3.. macam macam kalau dah mabuk nih..

    BalasPadam