Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » » Kelantan : Kajol dut - dut - dut rela mati dari berubah semula menjadi lelaki tulen...

Kelantan : Kajol dut - dut - dut rela mati dari berubah semula menjadi lelaki tulen...


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !


KOTA BHARU: “Saya lebih rela mati daripada berubah (menjadi lelaki sejati). Saya bukan sengaja mahu menjadi wanita tapi naluri wanita memang wujud dalam diri saya sejak zaman kanak-kanak lagi.

“Saya tidak mampu untuk berubah dan sampai bila-bila saya akan terus begini,” kata penyanyi mak nyah yang ditahan penguat kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Kelantan (JHEAIK) Jajahan Tanah Merah kerana kesalahan berperwatakan seperti wanita dan berpakaian tidak senonoh di khalayak ramai di tapak ekspo di Tanah Merah, Jumaat lalu.

Mak nyah yang juga penyanyi dikir barat tersohor Kelantan itu ditahan pada kira-kira jam 10 malam 15 April lalu dan kisah penahanannya disiarkan Harian Metro, Isnin lalu.

Dia ditahan dalam Ops Insaf oleh sepasukan anggota penguat kuasa JHEAIK Jajahan Tanah Merah, diketuai Rosli Ismail bersama lima Skuad Amru dan tujuh anggota Ikatan Relawan Rakyat Malaysia (Rela) selepas mendapat maklumat daripada orang ramai.

Semalam, akhbar ini melaporkan Persatuan Dikir Barat Negeri Kelantan (Pendikir) mengesahkan mak nyah yang ditahan itu bukan penyanyi dikir barat, sebaliknya terkenal dengan nyanyian lagu berentak Bollywood.

Sumber : myMetro

4 ulasan:

  1. ermmm... manusia kan...huhuhu

    BalasPadam
  2. @tice sha Manusia kurang didikan agama memang mcm tu...? semoga mendapat hidayah Allah...

    BalasPadam
  3. @SHaFiQ ZaiNaL semoga dia segera bertubat dan pulang ke pangkal jalan...

    BalasPadam