Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » , » Ayat SILA DATANG LAGI tarik perhatian pencuri...

Ayat SILA DATANG LAGI tarik perhatian pencuri...


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !

Ah Pow dan Ah Long mula berniaga, terkejut sebab tiga hari mereka buka kedai, tiga kali juga kedai mereka dipecah masuk. Tambah mereka terkejut, pemeriksaan polis mendapati, ketiga-tiga rompakan itu dilakukan oleh perompak yang sama. 

Ah Pow memandang muka Ah Long dengan geram. "Ini semua lu punya pasatlah! Bolo punya olang!" Ah Long terkejut. "Apa pasat pulak wa punya salah?" Jawab Ah Pow, "Ya laa... Wa sudah cakap, jangan pasang itu sing board, tapi lupasang jugak. Sikalang tinguk, hali-hali kena culi!" kata Ah Pow sambil menunjuk ke arah papan tanda yang tergantung di jeriji kedai mereka yang berbunyi SILA DATANG LAGI...

8 ulasan:

  1. salam sahabat
    SILA DATANG LAGI ouw kirain apa hehehehe menarik perhatian pencuri dengan ini kita harus hati hati aja yach.maaf telat

    BalasPadam
  2. kita perlu sentiasa berhati-hati :), tetapi cerita tu lawak jer haha...

    BalasPadam
  3. huhu......
    nice one~~

    BalasPadam
  4. kEy memang nice pun hehe... kEy dari mana?

    BalasPadam
  5. dr mne?
    ipoh mali!!- tu ke soalan nye?
    :P

    BalasPadam
  6. yaya tu lah soalanya, ipo mali ya, salam perkenalan semoga persahabatan kita berkekalan hingga keakhirnya owh bermadah le pulak aku nih hehe...

    BalasPadam
  7. salam..
    ha ha..memang tak patut
    macam-macam kan..?

    BalasPadam
  8. Всем привет, Вы правы, это точно

    BalasPadam