Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » Hari ini dalam sejarah, Trafik up gila-gila...

Hari ini dalam sejarah, Trafik up gila-gila...


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !


Hari ni dalam sejarah, Blog alcatraz menerima trafik dengan kiraan mata 56 online user pada satu-satu masa, kalau tak caya tengok pic kat atas tu... Tak pernah berlaku fenomena alam siber sebegini rupa kat sini... maklum lah blog aku ni bukannya femos pun, sebab tu la aku dah syok bila dapat trafik banyak macam ni... Alhamdulillah syukur... Kepada pengerak trafik blog ini, terutama blog M@T@HaW dan blog ohdaus, terima kasih di atas bantuan kalian berdua... Kepada rakan-rakan blogger dan pengunjung yang setia, alcatraz juga ingin mengucapkan terima kasi serta sudi-sudikan lah datang kesini lagi... Tanpa kunjugan anda semua, jadi pekan koboi lah blog aku ni hehe...

8 ulasan:

  1. zaty tak nak cuba ker? :)

    BalasPadam
  2. tahniah bro..aku xpernah sampai ke tahap macam tu..

    BalasPadam
  3. terima kasih zalin, kau pun banyak membantu aku... :)

    BalasPadam
  4. terima kasih, terima kasih... :)

    BalasPadam
  5. bru ni pun aku dpt traffic dr backlink autobacklink..46k/day..dlm satu mase de 100 online..bkk2 terkejut gak..xbw pn tbe2 je rmi..tpi cme 2 hari je..lpas tu mcm bese blik..xtau cmne nk kekalkan..ade pape tips?..

    BalasPadam