Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » , , » BILAMANA YANG TAK BERPANGKAT BELAGAK NAK JADI BOSS DAN YANG BERPANGKAT BELAGAK TAK INGAT

BILAMANA YANG TAK BERPANGKAT BELAGAK NAK JADI BOSS DAN YANG BERPANGKAT BELAGAK TAK INGAT


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !

BILAMANA YANG TAK BERPANGKAT BELAGAK NAK JADI BOSS DAN YANG BERPANGKAT BELAGAK TAK INGAT  | Aku cukup benci kepada mereka yang mempunyai sifat macam ni, tapi lumrah manusia lah kan, bila sedikit berpangkat dah lupa asal usul dan berlagak tak kena gaya, harap-harap aku tak macam ni ha ha.

Tapi sekarang yang aku hairan kenapa ada jugak segelintir manusia yang tak berpangkat nak tunjuk perangai macam mereka yang berpangkat, aku bagi contoh dalam suasana kerja lah kan, kalau anda bekerja dengan golongan orang yang bersifat macam ni apakah perasaan anda???

Bagi aku lah, kalau yang tak berpangkat tu memang akan aku sembur lah kalau berperangai macam tu sebab jangan berangan dan berlagak lah nak jadi boss, kalau betui-betui nak jadi boss sambung belajar dan tunjunk lah kebolehan anda kerana kalau sekadar nak tunjuk pandai di kalangan rakan setaraf dengan ada ni baik tak payah, satu lagi kalau dah berangan nak jadi boss tu, tentu lah pandai pulak nak bodek boss haha ( boss percaya sangat lah kat orang yg macam ni ).

Bila boss yang memang dah jadi boss, kalau anda jugak hanya makan gaji, ingat-ingat lah kita kerja dalam satu pasukan tak kira lah hang tu pegawai ka apa, kita perlu berkerja bersama, jangan bila ada masalah asyik nak hentam orang bawah ja. Tanpa orang bawah kerja anda tidak akan sempurna, kita semua kerja makan gaji dengan kerajaan la, dan duit gaji kita duit rakyat, oleh itu fikit-fikirkan lah...