Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » Bila terjahan ku dihargai, blogwalking award 2010 ni menjadi bukti... :)

Bila terjahan ku dihargai, blogwalking award 2010 ni menjadi bukti... :)


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !




Salam semua, disini ada cerita tentang blogwalking award yang aku terima. Biasa lah aku ni kan org baru dalam dunia memblog ni, betul ka bahasa yang aku guna tu.? hentam saja lah labu, janji org faham kan. Bila dapat satu-satu award tu memeng rasa teruja lah, aku dapat award ni daripada 2 org rakan blogger yang aku rasa memang rapat ngan aku walaupun belum pernah bersua, mereka merupakan diantara rakan2 blogger terbaik yang pernah aku jumpa kat alam maya ni. 

Puji sikit boleh tak zalin n eita ? sebab korang jer yang kerap kasi aku award, korg memang best lah.. mau tak nye bila korg dapat award jer korg kasi aku, kira korang ni tak lupa lah kat aku yang tak sehebat korg... apa-apapun terrima kasih kepada korg berdua, segala jasa baik korg akan ku kenang sampai bila-bila. Ni yang aku lemah ni, nak tau kenapa? bila kena jawab soalan. Dari dulu aku lemah tentang nak jawab soalan ni, tapi tak pa aku cuba haha. kalau salah jangan gelak no.

Soalan yang pertama
Apakah yang bermain di fikiran korang sekarang?
Bila blog aku ni boleh duduk se level ngan blog korang, yang tu aku duk tengah fikir2 sekarang ni... :)

Soalan yang kedua
Apakah nama samaran u all?
Dah tentu Alcatraz77 dan banyak lagi, tapi yang selalu aku guna alcatraz77 tu jer lah, sbb mungkin aku rasa dah femos kut nick tu huhu. perasan jugak aku ni... anda rasa bagai mana? :)

Soalan yang ketiga
Berikan 3 orang yang paling kamu syg?
Mana cukup tiga, bagi la lebih sikit... aku sayang kat semua org yang syg kat aku... Tapi yang paling aku syg dah tentu lah Bonda dan Allahyarham ayahda ku, serta my family. :)

Soalan yang keempat
Panggilan untuk si dia?
Si dia tu sapa? isteria aku kah? dah tentu ku panggil sayang :)

Soalan yang kelima  
Hadiah yang korang impikan daripada seseorang yang istimewa?
Hidup bahagia bersamanya di dunia dan di akhirat, dalam erti kata apa yang baik kita nak dia buat dia taat dan dia pula boleh menegur perbuatan kita yang tak baik, agar ada sifat tolak ansur serta saling tegur menegur ke arah kebaikan baru kebahagiaan akan timbul. :)

Soalan yang keenam
Blog mana yang you all suka visit?
Dah tentu jawapannya blog aku sendiri la haha... sebab bila on9 jer blog aku dulu yang aku buka... tapi aku rasa semua blog kat seluruh alam maya ni aku suka, janji bukan blog yang berunsurkan sex dan yang seangkatan dengan nya.

Soalan yang ketujuh
Tag 15 blogger you all!
Kena tag 15 ker? OK lah sekarang aku buka award ini untuk semua rakan-rakan blogger yang sudi bertandang kat blog aku yang tak seberapa ni.... ambik lah yer, kalau sudi jawab lah soalan kat atas tu,  TQ :)

7 ulasan:

  1. Boleh semua bleh ambik award tu... jangan lupa letak link sy udah le. :)

    BalasPadam
  2. hihihi..al...thanx you too... ^_^

    BalasPadam
  3. sonag bah itu.. kalau ada kasi lagi la kat aku hehe.. :) Tq 2 u zalin..

    BalasPadam
  4. alcatraz77 : jgn risau...
    jasa mu tetap ku kenang..
    ceh wah...!!! tp x dpt nk update skrg
    sbb minggu ni sy ada ujian...
    hehe..jgn marah yew...

    BalasPadam
  5. tak mengapa dik oiii... :) yang penting study betul2 kasi keputusan yang cemerlang k...

    BalasPadam