Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » , » Second cheque from Nuffnang.

Second cheque from Nuffnang.


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !

Salam pembuka bicara, harap semua sihat alcatraz kat sini pun sama-sama sihat hehe. Rasa seronok tak habis lagi kerana baru-baru ni alcatraz dapat second cheque daripada sapa lagi kalau bukan uncle nuff yang pemurah. Terima kasih uncle nuff yang masih lagi memberikan kepercayaan kepada blog alcatraz untuk memaparkan iklan -iklan mereka. Walaupun jumlahnya tidak seberapa tetapi kejujuran dan keiklasan uncle nuff membuatkan alcatraz yakin dan percaya bahawa pihaknya (nuffnang) akan bertambah maju di masa-masa akan datang, di samping sistem pengurusan hebat yang ditunjukkan mereka.

Dengan bukti yang nyata, akan menarik minat ramai blogger menjadi ahlinya di samping menjana pendapatan sampingan seperti yang alcatraz buat... Semoga nuffnang akan menerima penambahan ahlinya yang ramai. Di sini alcatraz nak promote jom ramai-ramai kita join nuffnang (ni bukan nak berkempin pilihan raya) tetapi ni cuma nak ajak anda semua blogger2, mai ramai-ramai kita buat duit sama-sama haha...

10 ulasan:

  1. tahniah!.. kita br je dpt yg first

    BalasPadam
  2. tahniah juga buat anda :)

    BalasPadam
  3. yg 1st dh cashout tp tak smpai2 lg..,lama ke tunggu?? 15 Oct ari tu cashout date.

    BalasPadam
  4. congratz
    tp nuff lambat la nk cashout :P

    BalasPadam
  5. waaaa....best nya dapat duit...leh lah belanja ni...
    heheheheh

    BalasPadam
  6. cerita lagi pasal nuff...akak tak dpt nak paham2 lagi ni..kalau boleh bikin en3 baru yaa..pastu bgtau akak kat shoutbox..boleh??

    BalasPadam
  7. tahniah..kte blum dpt lg.

    BalasPadam
  8. terima kasih semua, giliran kalian semua kian mendatang jgn putus asa dan kuatkan usaha.

    BalasPadam
  9. Salam ziarah anda...
    Eid Idul Adha MUBARAK!

    BalasPadam
  10. Selamat Hari Raya Zul serta kawan2 ku sekelian :)buat korban x thn ni?

    BalasPadam