Dapatkan info terbaru via Facebook. Dan Jangan Lupa klik LIKE! TQ

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

Home » , , , , , » (MANISNYA MADU) POK MAT LEWA BAGI PETUA PASANG TIGA

(MANISNYA MADU) POK MAT LEWA BAGI PETUA PASANG TIGA


RAHSIA mudah jana pendapatan melalui FACEBOOK dan TWITTER!!! (TANPA MODAL) ingin tahu KLIK DISINI !


(Manisnya madu) madu apa yang manis tu? madu lebah kah, madu kelulut kah? atau pun madu yang ini, kawin ramai haha... Kat bawah ni, al nak kongsi cerita tentang sorang insan yang bernama Pok Mat Lewa yang mempunyai 3 isteri dalam istilah madunya, madu tiga lah haha... Belia berkongsi tentang kehidupan bermadu beliau di dalam akbar harian metro hari ini dan semua isteri beliau merasai nikmat manisnya madu haha... Jom baca apa yang istimewa sangat dengan insan yang bernama Pok Mat Lewa ni...

PASIR PUTEH: “Sekali pandang wajahnya biasa saja dan mungkin ramai wanita tidak berkenan, tapi bila sudah kenal hati kami yang gundah jadi tenang sebaik melihat senyumannya,” kata Siti Aisyah Awang Kechik, 56, isteri pertama Muhamed Yunus, 58, sambil disokong dua madunya, Asiah Yahya, 48, dan Ani Abd Rahman, 42.

Menariknya, rumah dua madu Muhamed, Asiah dan Ani didirikan berhampiran rumahnya bersama isteri tua, Siti Aisyah di Kampung Kandis, Lebuhraya Pasir Puteh-Jeli, dekat sini, dan mereka hidup berjiran dengan penuh harmoni.

Menurut Siti Aisyah, ketika Muhamed berhasrat untuk berkahwin dengan Ani, lelaki itu secara ‘gentleman’ meminta dia dan Asiah masuk meminang madu ketiganya.

“Kami tidak terkejut dan rela hati menunaikan permintaannya kerana yakin dia mampu berlaku adil kepada semua isteri dan anak-anak,” katanya.

P/s : Bagi sesiapa yang rasa nak bermadu tu, fikir lah panjang-panjang serta dapatkan persetujuan isteri anda tu dulu, kalau rasa boleh berlaku adil dan berkemampuan, teruskan lah niat anda itu haha... 

Sumber : HM